Släkten är bäst!

Släkten på flygplatsen.

Släkten på flygplatsen.

Oj, oj, oj! Nu blir det livat. Jag fick precis ett mms från mina släktingar. De kommer hit och hälsar på mig. Ingen av dem har varit i Spanien förut och de har en massa önskemål på vad de vill uppleva när de är här. (Om du vill läsa mer om alla släktingar så kan du göra det här).

Här är deras önskemål:

(Översta raden från vänster)

1. Farfar Ragnar älskar att måla och han vill titta på konst. Var kan han göra detta? Kan du berätta för honom om några spanska konstnärer?

2. Morbror James vill gå på tjurfäktning, men vet inte så mycket om detta. Var finns det och vad gör man på en tjurfäktning egentligen?

3. Kusin Lionel Messi har fått sitt namn efter fotsbollsspelaren Messi. I vilket lag spelar han i den spanska ligan? Berätta om laget! Berätta om ligan! Var kan han titta på en fotbollsmatch med detta lag?

Mellersta raden från vänster:

1. Lillebror Rafael vill bada. Vilka ställen kan han åka till? Berätta om 3 olika ställen där han kan sola och bada, så får vi se vilket han väljer.

2. Mamma Rihanna gillar fart, t ex snabba bilar, skidåkning och karuseller. Vad skulle hon kunna hitta på?

3. Coola mormor är alltid hungrig. Vad ska hon passa på och äta och dricka när hon kommer hit?  Berätta om spansk mat!

Nedersta raden från vänster:

1. Morfar Bert-Åse gillar att klä ut sig. Kan du tipsa honom om vart han ska åka om han vill shoppa? Berätta gärna lite mer om staden.

2. Pappa Ralf gillar att måla med godis. Han vill åka till Mallorca, för han har hört att det ska vara vackert där. Kan ni tipsa honom om ställen dit han kan åka och måla?

3. Farmor Iris skulle vilja besöka spännande byggnader som hon kan utforska. Hon är väldigt bra på att utforska ställen eftersom hon är polis. Tipsa henne om spännande byggnader att besöka!

4. Kusin Saga drömmer om att vara med i OS. Vilka sporter är Spanien bra på? Vilken sport har de fått flest os-medaljer i?

Glöm inte att skriva vilka källor du har använt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s