Slottskogen

Sally har varit i slottskogen. det fins en djur park med eljar , renar, grisar och hästar och många fler djur . Det fins masa glas kiosker. det fins också en lek plats som heter plikta . det fins också barnens zoo där kan man klapa juren. det är säkert roligt där.

20121105-085327.jpg

20121105-085312.jpg

20121105-085230.jpg

20121105-085102.jpg

20121105-085215.jpg

Annonser

5 thoughts on “Slottskogen

 1. Vad bra ni har skrivit! Vilken tur Sally hade som hamnade i denna roliga park. Vad tror ni hon tyckte bäst om på lekplatsen?

 2. Vi tror att hon älskade att leka med alla barnen. Hon tyckte det var roligt på zoo. Det fanns mycket att välja på. Hon tyckte om den roliga rutschkanan som gick i ett rör.
  Från 1A

  • Hej Tim! Tack så mycket. Det var roligt att du kunde skriva på svenska också. Det är roligt att du skriver så mycket på vår blogg och att du tycker att den är bra. Vad jobbar du med? Håller du på med någon sport och har du varit med i OS? Hej då från 1A

   • Min Svenska är inte så bra.. men jag försöker 🙂 Jag älskar sport… har spelat lacrosse, Innebandy, fotboll, cricket, boule, rugby, volleyboll, tennis. När jag var i england jag tävlade ganska mycket med boule och var en gång 3 i hela landet, men det var länge sen nu 😉 Nu springa jag ganska mycket. Gör ni mycket sport i skolan?
    Jag jobbar för ett förskolaföretag, barnen på mitt jobb pratar engelska och svenska. Men jag är inte lärare längre, jag jobbar mest med att hjälpa alla lärare och se till att allting funkar bra. Jag tycker det är jätte viktig med språk… jag undrar hur många språk ni kan pratar i din klass allihop?
    Jag hoppas att ni kan förstå min svenska 🙂 Jag tycker det är intressant att läsa din blogg, din röst som barn är jätte viktig och det är viktig att alla vuxna lyssna till vad ni säga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s